"Моряците" вече мислят за гостуването си на "Пирин"


"Моряците" вече мислят за гостуването си на "Пирин"
Снимка: chernomorepfc.bg

876 0

Футболистите на "Черно море" вече са забравили мача с Динамо Минск и са се концентрирали върху предстоящия двубой с "Пирин" в "А" група, съобщават от клуба на официалния си сайт.

Въпреки че се прибраха късно снощи от Разград, днес сутринта играчите на "Черно море" проведоха тренировка на стадион "Тича". За титулярите от мача с Динамо Минск заниманието бе възстановително, а резервите и останалите играчи тренираха интензивно с топка.

Добрата новина е, че няма контузени футболисти след двубоя с вицешампиона на Беларус и наставникът Никола Спасов ще може да разчита на всичките си възпитаници, с изключение на трайно контузения Бакари.

За утре той е предвидил още една тренировка в морската столица, след което варненци се отправят към Благоевград. Там в неделя от 18.30 те ще гостуват на завърналият се в елита тим на "Пирин", в първия кръг от новото първенството в "А" група.

За главен съдия на двубоя е определен Никола Попов, а негови помощници са Веселин Мишев и Дениз Соколов. Четвърти рефер е Николай Георгиев, а зад двете врати ще застанат Таско Тасков и Георги Димитров. Делегат на мача е Неделчо Михайлов, а съдийски наблюдател - Любчо Славчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички