"Moрето" тренира и тръгна към София


"Moрето" тренира и тръгна към София

988 0

 

Една тренировка на стадион "Тича" проведоха сутринта футболистите на Черно море. След заниманието, тимът отпътува за столицата за предстоящия сблъсък със Славия от осминафиналите за Купата на България. Наставникът на "моряците" Никола Спасов определи група от 18 футболисти, като в нея попадна и юношата Александър Йовчев. Той заменя Кирил Котев, който е със счупен нос от шампионатния мач с Локомотив Пловдив. С това обаче не се изчерпват кадровите проблеми пред Никола Спасов. Освен трайно контузените Даниел Георгиев, Георги Китанов и Бакари, двубоя с "белите" пропускат Марк Клок и наказания Сашо Александров.
Мачът-реванш между Славия и Черно море е утре от 13.00 часа на стадион "Овча купел". "Моряците" излизат с аванс от два безответни гола от първата среща. Двубоят на "Тича" бе спечелен от Черно море с 2:0. Главен съдия на мача в сряда ще бъде Ивайло Стоянов, а негови помощници ще са Николай Марков и Мартин Ангелов. Четвърти рефер е Стефан Апостолов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички