Много нерви и разправии, Ботев Враца и Славия не си вкараха в първия полуфинал


Много нерви и разправии, Ботев Враца и Славия не си вкараха в първия полуфинал
Снимка: Фейсбук страница на Ботев Враца

1004 0

Отборите на Ботев Враца и Славия направиха равенство 0:0 в първия полуфинален мач за разпределение на местата между седмо и десето в Първа лига, игран на стадион "Христо Ботев" в северозападния град.

Двата тима не предложиха зрелище за феновете, но срещата бе доста нервна и няколко пъти се стигна до разправии между играчите. Домакините повече могат да съжаляват, че не стигнаха до успеха, след като през първото полувреме Емил Стоев остана очи в очи с Георги Петков, но опитният вратар на "белите" отрази удара му, а малко преди края на редовното време изстрел на Милан Вушорович срещна гредата на вратата на гостите.

Иначе имаше сериозни претенции за червени картони на Дарко Тасевски и на Валери Домовчийски за удар без топка, но реферът показа само жълт картон на играча на Славия, а нападателят на врачани не бе санкциониран. В 85' пък след центриране отдясно Петков изпусна топката, но играч на Ботев бутна Гамаков пред голлинята извършвайки нарушение, топката попадна в Домовчийски, който стреля в легналия защитник, а в този миг опитният страж го избута в гърба. Нападателят падна, след което играч на столичани го настъпи и почти всичкифутболисти започнаха да се бутат, но картони не последваха.

В крайна сметка не се стигна до голове и всичко ще се реши на реванша в София, който ще се играе в петък от 20:15 часа на стадиона в квартал "Овча Купел". Победителят от тази двойка ще играе с продължилия напред от втория полуфинал - Локомотив Пд или Етър ВТ, след което един от тези 4 тима ще играе срещу третия в класирането за място в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички