Място в Топ 6 и повече национали от Локо (Сф) си пожела звездата им


Място в Топ 6 и повече национали от Локо (Сф) си пожела звездата им

3280 0

Атакуващият футболист на Локомотив (София) Владислав Романов си постави за цел през настоящия сезон класиране сред първите шест отбора и повече повиквателни за "червено-черните" за националния отбор.

"Промяната на Локомотив се дължи на треньорското ръководство. Най-главното нещо е колективът, имаме много добър колектив. Нямаме главна фигура, която сама да решава мача, а всеки се бори и помага на другия. Надявам се тази година да се класираме в първата шестица и да показваме все по-добри игри. Всеки футболист има амбицията да облече националната фланелка, защото е чест да представяш родината си. Радвам се, че Любо Пенев и неговият щаб обръща внимание на нашия отбор и дано с по-добри игри да викат повече хора от нашия отбор. Дай Боже повече млади български момчета да играят в националния отбор", коментира юношата на ЦСКА, който бе гост в Студио "Дерби".

Звездата на "железничарите", който се намира в чудесна форма в последно време, осъди проявата на феновете на Ботев (Пловдив), които нахлуха на терена по време на двубоя между двата тима, спечелен от Локомотив.

"Вчерашният мач беше много важен за нас и ни два шанс за топ 6. Не адмирирам това, че феновете на Ботев нахлуха на терена. Не мога да си го обясня, не е правилно това и най-радващото е, че нямаше някой по-сериозен инцидент", сподели Романов, който се разписа срещу пловдивчани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички