Мишо Александров: Ще затрудним големите в квалификациите


Мишо Александров: Ще затрудним големите в квалификациите
Снимка: Иван Йочев

1337 0

Крилото на Легия (Варшава) и националния отбор Михаил Александров е оптимист за световните квалификации, въпреки че сме в група с Холандия, Швеция и Франция. Според него "трикольорите" може да измъкнат позитивни резултати от фаворитите.

"Никой не очаква да победим Франция или някой от големите. Но се надяваме да затрудним тези отбори, а дали точките ще са важни, ще видим след края на квалификациите".

Националите видяха и разбраха как да бият Люксембург (ВИДЕО)

"Името на Люксембург лъже. Много хора, когато се сетят за тях, ги асоциират като слаб отбор, който няма никаква идея какво прави на терена. Смятам, че малките тимове, видяхте Малта колко проблеми ни създаде и не само на нас, а и на останалите, се развиват по-бързо от тези, които са на високо ниво", заяви Александров пред вестник "Тема спорт".

Бившият играч на Лудогорец добави, че се надява съотборниците му да са забравили кошмарната загуба от Япония на турнира "Кирин Къп" през юни. Трикольорите паднаха с 2:7 от "самураите".

"Не ми се говори за Япония, това е минало и се надявам никога повече да не се повтори. Никой не е подходил несериозно, но ако сме честни - лагерът беше нестандартен. Но затова сме викнати в националния - да се доказваме на всяка една дата. Нямаме извинения, трябва да забравим бързо, защото няма да ни бъде от полза", завърши юношата на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички