Министър Кралев защити Стоичков от злостните атаки


Министър Кралев защити Стоичков от злостните атаки
Снимка: БГНЕС

858 0

"Трябва да уважаваме успелите приживе“, заяви спортният министър Красен Кралев, помолен да коментира инициативата за поставяне на статуя на Христо Стоичков, която той подкрепи.

Министърът добави, че е неприятно изненадан от негативната кампания, която се води срещу Христо Стоичков в социалните мрежи. Снимките са правени доста отдавна и не е редно да се преекспонират в навечерието на неговия 50-годишен юбилей, според министъра.

"Много са малко героите на нашето съвремие, за да ги оплюваме. Трябва да уважаваме труда на българските успели спортисти. Може да имат мнение, с което не сме съгласни, да прекаляват понякога, но трябва да проявяваме толерантност“, обясни Красен Кралев позицията си в защита на българските спортисти, подписали декларация в подкрепа на зимните спортове в страната в началото на месеца.

"Промените в професионалното ниво на „А“ и „Б“ футболни групи в България не се правят заради конкретни отбори. Ще бъде погрешно да се подходи така“, каза той за проекта, над който работи БФС.

Според него, основната цел е да се въведат нови правила, с които да са съгласни всички собственици на футболни отбори в България. По думите му, от БФС ще представят проекта за публично обсъждане, след като бъде одобрен от собствениците на футболни отбори в страната.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички