Михов с остра критика към футболните ръководители в България


Михов с остра критика към футболните ръководители в България
Снимка: БГНЕС

858 0

Валентин Михов се изказа остро към футболните ръководители в България, като предложи на президента на БФС Борислав Михайлов да намери нови хора, с които да изгради наново българския футбол. 

"Във футбола има специалисти, които ръководят. Аз съм във волейболното пространство. Боби може би трябва да си направи, не реорганизация, а да си намери хора, съветници, по-подходящи, за да излезе от една пасивност, една криза... Аз не казвам, че той е виновен, виновни са всички". 

Михов е изненадан от решенията, които в БФС са взели в последните няколко месеца, посочвайки че твърде късно футболните ни босове са решили да стават "принципни".

"Може би трябва да има една нулева година. Какво ще остане след нея?! Който и да е шампион, ще стане малко мачове... Късно тръгнахме да бъдем принципни. Трябваше да бъдем принципни преди 10-15 години. Направиха се компромиси, на база на този от 2008-ма година, с ЦСКА, се стигна до тази трагедия. И с Ловеч можеше да се намери решение, мисля, че има такава точка. Тук в България, ние си отмъщаваме, набелязваме си един ръководител, и тръгваме срещу него. Какво да ви кажа?! Спорт без стратегия няма!," заяви категорично бившият шеф на Професионалната футболна лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички