Михайлов предлага 8000 евро заплата на Петев


Михайлов предлага 8000 евро заплата на Петев

1206 0

8000 евро, това ще е размерът на заплатата, която президентът на БФС Борислав Михайлов ще предложи на Ивайло Петев, за да поеме националния отбор, пише вестник "Тема Спорт". Очаква се двамата да се срещнат в понеделник за преговори. Наскоро младият специалист прекрати отношенията си с кипърския АЕЛ Лимасол.

Бившият треньор на Лудогорец е номиниран от Изпълкома за наследник на освободения Любослав Пенев. В хода на разговорите между двете страни сумата може да нарасне до 10 хиляди евро. Това е в пъти по-малко от възнагражденията на предишните двама селекционери Любо Пенев и Лотар Матеус.

Петев почти сигурно ще приеме офертата, ако обаче в следващите двадесетина дни не получи добро предложение от клубен отбор. Това е и неговият приоритет на този етап - да продължи работата си на клубно ниво.

Ако шампионът с Лудогорец отклони офертата на БФС, тогава от централата ще минат към план Б. В него фигурират имената на други двама треньори на разградчани - Стойчо Стоев и Георги Дерменджиев. Първият в момента е без работа, докато при вторият, който сега е начело на "орлите", ситуацията е комплицирана. Ако в предстоящите два двубоя на Лудогорец с ЦСКА и Ливърпул той не постигне поне една победа, не е изключено да бъде освободен и мястото му да бъде заето от друг.

В петък на пресконференцията си преди мача на "Армията" Дерменджиев не отрече за възможността да поеме националите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички