Мицански е оптимист: Имаме шанс за бараж


Мицански е оптимист: Имаме шанс за бараж

1130 0

Илиян Мицански вярва, че националите ни имат шанс да играят на бараж за Евро 2016. За целта българите трябва да завършат трети в групата.

„Ние футболистите така сме си направили нещата, че да нямаме повече право на грешки.”, обяви той преди полета за Турция, където утре България игра контрола, а само четири дни по-късно е и евроквалификацията с Малта.

„За всеки един мач се готвим сериозно. Надявам се и сега да е така и да победим“, сподели той, а после бе помолен да коментира разликата между настоящия селекционер Ивайло Петев и неговия предшественик Любослав Пенев.

„Не съм тук, за да си давам мнението за треньорите и да ги сравнявам. Тук съм, за да играя футбол. Мисля, че и с другите момчета е така. Надявам се да се получават нещата, да гледаме позитивно и да вървим нагоре“, дипломатичен беше той.

„От самото начало всеки знае, че ще е трудно. Всичко зависи от нас. Ако всеки даде 100 процента от себе си, имаме шанс да стигнем до баража. Тренираме добре в последните дни, но най-важното е да се представим на ниво в мачовете“, завърши нападателят на немския Карлсруе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички