Мениджъри бутат Асприля към Серия А


Мениджъри бутат Асприля към Серия А
Снимка: БГНЕС

1302 0

Звездата на Литекс Данило Асприля отново е предложен за трансфер на Болоня. Това твърди авторитетният италиански спортен ежедневник "Тутоспорт".

До затварянето на трансферния прозорец остават броени дни, като италианските клубове се оглеждат за последни покупки. Приоритет за Болоня обаче е италианецът Емануеле Джакерини, като неговият агент Фурио Валкареджи вече преговоря с настоящия му клуб Съндърланд да бъде преотстъпен на новака в Серия А. Болоня се опитва да си върне и Тайдер от Интер, но той има по-добро предложение от Хамбургер. Клубът се опитва да уреди и младите хървати Балич и Влашич.

Друг новак в Серия А - Фрозиноне, също е по петите на Асприля. Истината е, че 26-годишният колумбиец е предложен и на Фрозиноне от явно доста напористите си мениджъри.

Самият Асприля наскоро призна, че в Литекс е стигнал върха на развитието си и очаква най-късно през зимата за бъде продаден в по-голямо първенство. Ловчанлии също искат да се разделят със звездата си, но се опитват да го спазарят по най-добрия начин в момент, в който акциите на Асприля все още се котират много високо, а той е и голмайстор на "А" група в момента.

Фрозиноне има спешна нужда от човек в атаката на отбора, като първата опция е Ибарбо от Рома, който обаче е искан и от Сампдория.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички