Матушев: Още с пристигането, усетих негативизъм


Матушев: Още с пристигането, усетих негативизъм
Снимка: БГНЕС

1158 0

Бившият наставник на Пирин (Благоевград) Неделчо Матушев сподели, че още с пристигането в града е усетил негативизъм. Той обаче не съжалява, че е бил треньор на "орлетата".

"Питат ме защо не сме успели да влезем под кожата на феновете. Какво значи това? Феновете подкрепят отбора си или не го правят. Няма значение кой му е треньор. Това е Пирин - отборът на Благоевград. Още когато пристигнахме в града, усетихме недоверие, негативизъм", сподели Матушев пред "Меридиан мач".

„В контролите ни се получаваше, момчетата бяха по-спокойни. Селекцията вървеше трудно. Разговаряхме с много хора напразно - не успяхме да ги привлечем. Други си тръгнаха. Всичко това даде отражение", добави още бившият наставник на "орлетата".

„Нито за момент не съжалявам, че дойдох в Пирин. Единствено съжалявам, че не успяхме да задоволим изискванията на футболната общественост в Благоевград. Жалко е, че винаги се получава така в моята работа - все попадам в отбори в трудна ситуация и приемам рискове в трудни и неподходящи моменти. Трябва все наново да се адаптирам към нови градове, клубове, хора. Но пък човек така се изгражда, добива повече опит", завърши Матушев.

От Пирин (Благоевград) все още не са обявили официално името на новия треньор на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички