Лъчезар Балтанов пред трансфер в Царско село


Лъчезар Балтанов пред трансфер в Царско село
Снимка: БГНЕС

1412 0

По всичко личи, че Лъчезар Балтанов няма да остане много дълго време без отбор. Седмица след като разтрогна договора си с Ботев Пловдив, бившият капитан на „жълто-черните“ е близо до трансфер в тима на Царско село.

При „царете“ 32-годишният полузащитник ще играе заедно с доскорошния си съотборник Иван Бандаловски, който също напусна „канарчетата“ миналата седмица. Двамата, както и Антонио Вутов, бяха освободени от спортно-техническото ръководство на Ботев Пловдив след загубата с 1:3 от Монтана. В Царско село Лъчезар Балтанов ще работи под ръководството на Любослав Пенев.

32-годишният Балтанов започва своята кариера в отбора на Левски, където играе между 2004-та и 2012-та година с преотстъпвания под наем в тимовете на Калиакра и Ботев Враца. Впоследствие полузащитникът изкарва два сезона в тима на Черноморец Бургас, а от 2014-та година става част от отбора на Ботев Пловдив, където изкара шест сезона. А ето какво заяви Лъчезар Балтанов при напускането си на Ботев Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички