Любопитно: Пирин Благоевград разкри подробности за един от спонсорите си


Любопитно: Пирин Благоевград разкри подробности за един от спонсорите си
Снимка: Velizar Eremiev - ChoCho / LAP.bg

3733 0

Отборът на Пирин Благоевград реши да разкрие подробности за един от спонсорите си с публикация в профилите си в социалните мрежи.

Това е компанията "Boston Unisoft Technologies", която предоставя "разработка за софтуер и ИТ услуги за поддръжка". От написаното става ясно, че от BUT са "експерти в проектирането и разработването на технически решения за корпорации и частни инвеститори". 

Конкретни параметри по договора с тази компанията не се споменават!

Ето го и целия текст на публикацията:

"Eдин от спонсорите на ФК Пирин е Boston Unisoft Technologies (BUT)

Boston Unisoft Technologies (BUT) предоставя разработка на софтуер за цял цикъл и ИТ услуги за поддръжка. Компанията е специализирана в дизайн, уеб разработка, разработка на мобилни приложения, разработка на индустриален софтуер и ИТ поддръжка.

Екипът от IT специалисти със силен опит в fintech индустрията има повече от 8 години корпоративен опит, възползва се от гладък работен процес и прилага индивидуален подход при всеки нов проект. Екипът на създателите предлага най-добрата техническа инфраструктура, която задвижва успешния бизнес.

Boston Unisoft Technologies е експерт в проектирането и разработването на технически решения за корпорации и частни инвеститори, така че, ако имате нужда от помощ в областта на информационните технологии – компанията ще подкрепи следващия ви успешен проект".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички