Любо Пенев: Имаме подобрение в играта, ще продължим да надграждаме


Любо Пенев: Имаме подобрение в играта, ще продължим да надграждаме
Снимка: БГНЕС

8516 0

При пристигането си в София, селекционерът на националния отбор по футбол Любослав Пенев направи интересно изказване.

"Загубихме за втори път, но имаме подобрение в играта", това заяви той.

Пенев призна, вярва в класирането ан България на Европейското първенство във Франция през 2016г., въпреки че националите ни остават все по-далеч от тази реалност.

"Играхме по-добре, но не беше достатъчно. За всичко си има време, засега поста ми не седи на дневен ред. С абсолютно никой не съм водил разговор на тази тема. Трябва да сме разумни и спокойни. Ютията не е залепнала пак. Основите, които положихме са много сериозни и трябва да продължим да надграждаме. Всички съжаляваме за резултатите до момента, но сме само на три точки от третия в групата. Аз съм оптимист и съм сигурен, че нещата ще завършат добре", каза Пенев.

Селекционерът на "лъвовете" коментира и така дискусионното решение да пусне Николай Михайлов, вместо Владислав Стоянов на вратарския пост.

"Логично е старши - треньорът да взима решения. Не искам да отивате в различни посоки, когато ме питате за отделни футболисти. Имахме мач в Азербайджан, в който имаше грешки, после с Хърватска също имаше. Аз гледам и трите мача и си правя изводите, кой трябва да започне и да влезе. Повечето от нашите футболисти или играят мъничко, или не играят. Аз им имам доверие" - категоричен е селекционерът.

"Съвсем наясно съм, че броят на играчите ни е доста малък, но с това разполагаме в момента. Треньорският щаб е в прекрасни отношения с всички футболисти. Всички са много добре настроени. Момчетата са наясно, че тези два мача не взехме това, което искахме. Щабът им е достатъчен и играчите нямат нужда от психолог" - завърши Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички