Любо е започнал да прави добър колектив


Любо е започнал да прави добър колектив
Снимка: Getty Images / Guliver

2368 0

Заслужена победа срещу Азербайджан. Има си хора, които си правят анализи. Ние трябва да бъдем радостни, че започваме с победа в групата. Независимо каква е била играта, спечелихме. Важно е да печелим точки, дори коато играем по-слабо.

От 1-2 години налагаме млади момчета. При тях самочувствието идва само с победи, друго няма. Не знам дали това е пътят. Зависи от поколенията. Ако върнем назад времето, сме се радвали на отбори, в които сме имали по 30 равностойни играчи. Имало е обаче и отбори, в които са били събрани 5 добри футболисти, а другите 15 са били средно ниво и пак сме се класирали.

Любо е започнал да прави добър колектив. Трябва да сме зад момчетата, отбора. Хубаво е и да има търпение. Обаче феновете на ЦСКА и Левски нямат търпение, те искат само успехи, а е трудно. Каквато ни е държавата, такъв ни е и футболът. Няма какво да гледаме Азербайджан. Всеки отбор е опасен. Преди 20 години Малта беше слаб отбор, сега не е така. Кипър бяха слаби, после силни, сега са загадка. Победите са хубаво нещо, те дават самочувствието. Така и федерацията има мегдан да си върши работата.

Следващия мач с Хърватия ще е най-тежък. Отборът им е по-добър от Норвегия. Имат традиции, добър футбол. Ние имаме спомени от мачовете с тях. Силни са, но не е невъзможно да ги победим. Трябва да се обединим и да подкрепим младия ни тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички