Лоши новини: Изхвърлят Боби Михайлов от Изпълкома на УЕФА?


Лоши новини: Изхвърлят Боби Михайлов от Изпълкома на УЕФА?
Снимка: БГНЕС

6275 0

Положението на българския футбол предстои да се стъжни. Не че сега е розово. Това ще се случи след около два месеца - на конгреса на 27 март във Виена, където ще бъде взето решение президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов да бъде изключен от Изпълкома на УЕФА.

Новината разпространи хърватското издание "Index", според което Боби, заедно с Анхел Мария Вияр (Испания), Григорий Суркис (Украйна), турчинът Шенес Ерзик, Мирча Санду (Румъния) и Петер Гилиерон от Швейцария ще освободят местата си в УЕФА. На всички тях мандатът им в европейската централа изтича и няма да бъдат преизбирани.

Според изданието място в Изпълкома на УЕФА ще получи президентът на Хърватския футболен съюз Давор Шукер, както и черногорската легенда Деян Савичевич и полякът Збигнев Бониек - все хора, на които президентът на централата Мишел Платини има доверие.

През миналия месец в българската преса се появи новина, че Боби Михайлов ще запази поста си и ще получи нов пост. Към момента той отговаря за плажния футбол и футзала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички