Локомотив София стартира кампанията без двама ключови футболисти


Локомотив София стартира кампанията без двама ключови футболисти
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1059 0

Локомотив София ще стартира кампанията без двама от ключовите си футболисти поради контузии, заяви старши треньорът Станислав Генчев пред БТА. Въпросните състезатели са бранителят Давид Малембана и крилото Александър Александров.

Малембана е получил травма още в първата контрола на тима, а в момента се подлага на процедури за по-бързо възстановяване. Шансовете му да започне първия шампионатен мач с Черно море на 10 юли са минимални. Контузията на Александров е по-тежка и по всяка вероятност ще го остави извън състава на българския специалист поне до третия кръг.

"Още не сме в пълен състав. Очакваме офанзивен халф и централен защитник. Това е списъка със спешни нужди за селекцията. На проби има и един бразилски футболист – Винисиус. Той ще играе утре в контролната среща с Левски и след нея ще бъде взето решение дали да му бъде предложен договор", заяви Генчев.

"На лагера в Трявна бяхме с малка група, 3-4 човека се присъединиха след връщането ни в София. Но съм доволен от тези, с които до момента работим. Радва ме, че всички се стараят. Има грешки и това е неизбежно, трябва си време, за да ги изчистим".

"Макар и групата да не ни е особено голяма, нивото на нашите играчи в Локомотив София е доста добро за стандартите на Първа лига. Нямам никакви притеснения за отбора. Просто от тях се иска да слушат и да изпълняват".

"Влизаме в едно първенство, което ще бъде по-различно. Започва рано. Но за отборите с изграден състав едва ли е проблем. Докато за нас ще бъде, тъй като чакаме още нови, които планираме да бъдат основни играчи", завърши наставникът на "железничарите".

ВИЖТЕ ОЩЕ: С кое ново попълнение се похвалиха от Локомотив София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички