Локомотив (Сф) иска голмайстор на "В" група


Локомотив (Сф) иска голмайстор на "В" група
Снимка: Иван Йочев

1913 0

Локомотив (Сф) проявява интерес към бивш голмайстор на "В" група. Става въпрос за нападателя Тихомир Кънев, пише "Тема Спорт".

През миналия сезон 2013/14 той наниза внушителните 41 попадения с екипа на Локомотив (Горна Оряховица) и грабна окото на доста тимове.

Интересното е, че Кънев бе в плановете на старши-треньора на "червено-черните" Димитър Васев и през лятото, но тогава до трансфер не се стигна. Впоследствие юношата на Етър премина в новака в "Б" група Созопол.

Наскоро обаче нападателят, който преди време рита за Светкавица в елита, разтрогна с морския клуб по взаимно съгласие и е свободен агент. Кънев поддържа форма с "болярите", като има договорка да подпише с тях от Нова година, тъй като през есента няма право да играе за втори отбор. В момента той се води на работа в школата на "виолетовите", като ще помага за децата от детските градини.

Кънев обаче се е разбрал с ръководството на "виолетовите", че може да напусне при добро предложение от България или чужбина.

Локомотив (Сф) усилено търси нападател, който да засили играта на тима в предни по­зиции през пролетта. Реално на този етап "железничарите" разполагат на върха на атаката само с Преслав Йорданов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички