Локомотив (Пловдив) уби и последната интрига във втората шестица


Локомотив (Пловдив) уби и последната интрига във втората шестица

1229 0

Локомотив (Пловдив) разби с 4:0 Хасково на "Лаута" и обезмисли оставащите три кръга във втората шестица на "А" група. С този успех "смърфовете" се откъснаха на 9 т. пред Марек, който заедно с Хасково от следващия сезон ще играе в "Б" група.

Локомотив натисна съперника си от самото начало и в 8-ата минута остро центриране на Спас Делев от пряк свободен удар прехвърля всички в наказателното поле, а вратарят Николай Банков спаси акробатично. Все пак в 18-ата минута домакините поведоха . Карагарен подаде към непокрития Камбуров, който с глава реализира десетото си попадение този сезон.

В 30-ата минута интригата умря, след като Мартин Камбуров бе изведен очи в очи с вратаря на гостите, излъга го и въпреки че топката му избяга встрани той успя да подаде към Дани Кики, който от границата на наказателното поле се разписа на празна врата.

Малко след това и Спас Делев вкара. Той си размени няколко подавания с Кики преди да отбележи на празна врата.

През втората част почти няма какво да се отбележи. В последната минута Йоан Ласиман вкара за 4:0. След атака по лявото крило и пробив на Де Врийзе, топката бе подадена към появилия се като смяна Ласиман, който я прати под гредата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички