Локомотив е хитър отбор, предупреди Балъков


Локомотив е хитър отбор, предупреди Балъков

1051 0

Ясно е какво ни чака. Знаем за качествата, опита и хитростта на отбора на Локомотив, затова трябва да играе както в последните два мача и да търсим победата. Това обясни треньорът на Литекс преди мача със столичани утре. Дербито от 28-ия кръг на "А" група е с начален час 20,00 на Градския стадион в Ловеч.

"Няма лесни мачове. За мен най-важното е на края да излезем победители", категоричен е Бала.

"Ще се опитаме да задържим агресивността, с която играхме в мача с ЦСКА. В "А" група всички отбори се познаваме добре. Едва ли някой може да изненада с нещо своя противник. Изненадите се получават, ако определен отбор не влезе както трябва в мача и не е концентриран", добави специалистът.

Балъков няма проблеми със състава. В игра се завръщат изтърпелите наказания Румен Руменов, Никола Колев и Антон Недялков.

Треньорът обяви, че в Литекс все още никой не мисли колко близо е до Европа, защото класирането на тима за евротурнирите, зависи от всички мачове до края на първенството.

По повод на появилите се информации, че може да поеме отбора на Аустрия (Виена), Балъков каза, че името му се спряга за треньор на много клубове, но в момента той е наставник на Литекс и го интересува единствено победата срещу Локомотив (София).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички