Локо Сф подготвя мащабна селекция


Локо Сф подготвя мащабна селекция
Снимка: БГНЕС

548 0

Локомотив (София) стяга мащабна селекция за пролетния дял в СРГ-Север.

"Договорили сме 8-9 нови попълнения. На този етап обаче не мога да ви разкрия нищо около тях. Това ще стане на пресконференцията преди първата тренировка в събота. Те ще бъдат представени официално от старши треньора Антон Велков. Има и млади, и опитни футболисти, които са играли в А група", заяви пред "Тема Спорт" изпълнителният директор на клуба Бойчо Величков.

На този етап излезе само името на 19-годишния Васил Димитров. През есента той бе част от Витоша (Бистрица) в Югозападната „В“ група. Стартът на пролетния дял в първенството на столичната четвърта дивизия, в която участва и Локомотив, е предвиден за 6 март.

Отборът, воден от Антон Велков, е категоричен лидер. Локомотовци имат 10 победи от 10 мача с голова разли ка 82-5. Зад тях е Вихър (Требич). Той има 9 пункта по-малко. Възможно е първият пролетен кръг да бъде отложен и за 20 март.

"За нас това няма значение. Ние имаме и други важни задачи за вършене", добави Величков.

Първата тренировка за 2016 година е в събота от 14:00 часа на стадион "Локомотив". Първоначално стартът бе предвиден за 18 януари (понеделник), но поради факта, че това е работен ден от ръководството са направили жест към феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички