Локо (Сф) изкушава Миро Иванов


Локо (Сф) изкушава Миро Иванов

1292 0

Локо (София) е на път да привлече Мирослав Иванов, съобщава "Тема Спорт". Полузащитникът е свободен агент в момента, след като договорът му с "Левски" приключи в края на миналата година. 33-годишният футболист дори не води преговори със "сините" да остане, а веднага напусна.

"Железничарите" са решили да направят опит да го убедят да продължи кариерата си в "Надежда". Засега Деко все още не е дал окончателния си отговор. Причината е, че той има предложения от чужбина и умува дали да не приеме някое от тях. Нисичкият играч е получил оферти от Кипър и Македония.

Мирослав Иванов пропусна голяма част от миналата година, тъй като бе измъчван от контузия в областта на корема. Дълго време от лекарския щаб не можаха да установят каква точно е травмата му, заради което той не игра близо 6 месеца. През есента полузащитникът изигра 4 мача в А група, в които отбеляза 1 попадение.

В момента "железничарите" разполагат на поста атакуващ халф единствено с Антонио Ливраменто, който не е особено убедителен, но въпреки това е титуляр. Затова от треньорския щаб искат да привлекат Мирослав Иванов. В случай че Деко приеме офертата на червено-черните, то най-вероятно това ще бъде и последният отбор в кариерата му.

Освен от Локомотив интерес към него има и от страна на Черно море.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички