Литекс вдига халф за "Левски"


Литекс вдига халф за "Левски"
Снимка: Getty Images/Guliver

970 0

Лекарският щаб на Литекс прави всичко възможно, за да вдигне на крака вътрешния халф Красимир Станоев за домакинството на "Левски" в неделя от 20.00 часа. Полузащитникът се контузи в 31-ата минута при визитата на Лудогорец и бе заменен принудително от Хенри Рохас.

Треньорът на ловчанлии Лауренциу Регенкампф налага Станоев, откакто пое тима, и се надява той да бъде готов за сблъсъка със "сините". Румънецът обаче е бил категоричен, че Станоев ще играе само ако е на сто процента готов. Здравето на футболиста няма да бъде рискувано излишно. Ако младокът не успее да се възстанови в дните ди срещата, то мястото му ще заеме Рохас.

Регенкампф ще направи една принудителна промяна и в защитата. Както е известно, десният бек Страхил Попов бе изгонен в мача с Лудогорец и бе наказан. Мястото на капитана се очаква да бъде заето от Елтон, който играе като централен защитник. Французинът обаче има опит на десния бек от престоя си в Локомотив (София). Мястото му до Рафаел Перес в центъра на отбраната ще заеме Гълъбов или Илия Миланов, а Недялков ще е ляв бек, пише "Тема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички