Литекс ще гони дивото срещу Дьошгьор


Литекс ще гони дивото срещу Дьошгьор

894 0

Литекс се надява на чудото и на късмета днес срещу унгарския Дьошгьор в мача реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа. Ловчанлии паднаха нелепо с 0:2 като домакини преди седмица, но всички в оранжево са убедени, че могат да постигнат чиста победа днес.

"Ако не победим чисто, то поне можем да докараме мача до продължения. Доказахме, че сме по-добрият отбор още в първата среща и няма от какво да се притесняваме, заяви крилото на ловчанлии Момчил Цветанов, който най-вероятно ще остане резерва за сметка на Данило Асприля.

"Едва ли ще има други конкретни промени, освен такива с цел освежаване на отбора. Трябва да е ясно, че отборът на Дьошгьор ще бъде много по-добре физически от нас, защото първенството им още не е започнало. В същото време ние имахме два много изразходващи силите мачове. Ще се опитаме да играем икономично, доколкото е възможно, и в офанзивен план да търсим нашия шанс", заяви треньорът Красимир Балъков.

Той ще направи само една промяна в състава, който използва в първия мач в Ловеч. Мястото на Петрус Бумал в средата на терена ще бъде заето от Румен Руменов, който се включи силно в първата среща. Омар Косоко пък ще бъде преместен до Джордан, а няма да играе зад него.

Според унгарските медии пък треньорът на Дьошгьор Томислав Сивич ще заложи на абсолютно същите единадесет, които донесоха победата в първия мач. Авторът на втория гол Марянович ще остане на пейката и ще бъде използван като жокер през втората част, а Немет, който резлизира първото попадение, отново ще е заплаха от първата минута, пише "7 дни спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички