Литекс няма да праща играчи в ЦСКА и ще се съди с Илия Миланов


Литекс няма да праща играчи в ЦСКА и ще се съди с Илия Миланов
Снимка: БГНЕС

968 0

Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов разкри, че случаят с Илия Миланов ще бъде разрешен в съда. Националният бранител разтрогна договора си с клуба, но ръководството на тима е категорично, че това е станало по неправомерен път.

Не мога да давам оценка по казуса с Илия Миланов, защото ние ще си търсим правата в съда. Ще видим там какво ще стане и тогава ще коментираме", сподели главният мениджър на клуба пред БНТ.

Стоилов коментира и вече осъществените трансфери на Данило Асприля, Страхил Попов и Хенри Рохас, а в същото време беше категоричен, че играчи на Литекс в ЦСКА няма да ходят.

"Трансферите на Данило Асприля, Страхил Попов и Хенри Рохас? Доста се спекулира с тези сделки. Продажбите на Асприля и Попов бяха планувани отдавна. След няколко дни колумбиецът става на 27 години и трябваше да бъде продаден. Попов също постигна своя апогей и вече е време да потърси ново предизвикателство. Ние не само правим трансфери, но винаги се борим и за най-високите цели – титла и купа. На нас трансферите не ни влияят игрово поне до тоя момент. Дано да продължи така. А това, че ще пращаме играчи в ЦСКА, е просто спекулация".

Литекс все още не знае съдбата си и дали ще остане в "А" група, след като Дисциплинарната комисия и Апелативната комисия постановиха "оранжевите" да бъдат извадени от елита. Въпреки това зимната подготовка на тима вече е планирана.

"Всичко е планирано за подготовката ни. Ще имаме нов треньор, тези дни ще разберете кой ще бъде той, но все пак изчакваме и решението на БФС. Ще имаме човек, който ще носи отговорността за постигането на резултатите. Предпочитам българин да бъде този човек", допълни Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички