Легенда на Черно море засили купата към "Тича"


Легенда на Черно море засили купата към "Тича"

1097 0

Черно море е напълно готов да триумфира в предстоящия финал за Купата на България. Това смята славният футболист на "моряците" Тодор Марев.

"Шансовете във финала са 50 на 50. Колкото са за едните, толкова са и за другите. Надявам се съдийството да е перфектно. Дано всичко да се реши на терена и да стане чудесен празник. Черно море е напълно готов да вдигне трофея, като гледам какви игри прави напоследък. Взе качествени попълнения, има отлични състезатели в момента. Дано да няма контузени в дните до мача. Не виждам каква пречка може да има пред отбора, за да се пребори за купата", коментира пред "Тема Спорт" рекордьорът по участия за клуба в А група.

Той бе категоричен, че Черно море не отстъпва игрово на съперника си във финала.

"В тима има ред и дисциплина, а Никола Спасов владее прекрасно нещата. Наред с прагматизма и печеленето на точки се играе и хубав футбол, привържениците започнаха да се връщат по трибуните. Затова смятам, че вече е дошло времето за първи трофей. В последните години загубихме два финала. По мое време също два пъти стигнахме до финал за Купата на Съветската армия срещу Левски и ЦСКА. Затова смятам, че е крайно време трофеят да дойде във Варна", допълни легендарният бранител.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички