Лечков: Не трябва да допускаме засечка в първия мач


Лечков: Не трябва да допускаме засечка в първия мач

5240 0

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков споделя всеобщото мнение, че в първия мач от европейските квалификациии - срещу Азербайджан, е важно националите ни да тръгнат с победа.

"Мисля, че нашият национален отбор трябва да започне цикъла с победа и да се готви за следващите мачове. Очевидно е, че в Баку няма да ни бъде лесно, но аз мисля, че ние сме в началото на изграждането на боеспособен отбор, който ще има сили да се бори и с по-силни съперници от Азербайджан", коментира той при пристигането на "лъвовете" в Баку.

"Можем да се борим за класиране на Евро 2016 и сме способни да се противопоставим и на Италия, и на Хърватия. Но сега трябва да се концентрираме върху Азербайджан. Не трябва да допускаме засечка в първия мач, това е много важно", категоричен е Лечков.

Вицепрезидентът на БФС сподели още, че отборът трябва да се научи да преодолява проблемите, какъвто е отсъствието на капитана Ивелин Попов заради контузия.

"Разбира се, контузиите ще влияят на общата картина. Аз смятам, че още не ни достигат качествени футболисти. Но ние трябва да се научим да преодоляваме проблемите", заяви той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички