Курьор: "Левски" и Лудогорец ме искаха, може да остана в Черно море


Курьор: "Левски" и Лудогорец ме искаха, може да остана в Черно море

791 0

Голямата звезда на Черно море Матиас Курьор разкри пред martinique.franceantilles.fr, че е бил желан от "Левски" и Лудогорец, но е взел решение да остане във Варна от благодарност към настоящия си клуб.

"Много клубове ме потърсиха, което дори ме изненада. Двата най-големи български клуба "Левски" и Лудогорец са сред тях. Но аз не забравям откъде съм дошъл. Черно море ме върна към футбола и аз им казах, че ще изпълня договора си до края", заяви полузащитникът.

Договорът на национала на Мартиника с "моряците" е до края на сезона, като той призна, че може да остане и за следващия сезон в клуба.

"Искам да направя най-добрия си сезон в живота, така че трябва да го затворя в клуба, в който го започнах. Ще реша бъдещето си по-късно, в края на сезона, около април-май. Не изключвам да остана във Варна и през следващия сезон", сподели Курьор.

"Бих искал да играя в голям клуб, но да съм важна фигура, а не само да кажа, че съм бил във велик клуб. Бил съм в Нант и това не ми даде нищо", допълва халфът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички