Курьор: Искам да се развивам, но Черно море е приоритет за мен


Курьор: Искам да се развивам, но Черно море е приоритет за мен

1012 0

Звездата на Черно море Матиас Курьор впечатли френското издание "Footmercato" с лоялността и признателността, която изпитва към настоящия си клуб Черно море.

Курьор, който влезе в полезрението и на "Левски" с добрите си игри, има 5 гола в 15 мача за "моряците" досега. Играчът от Мартиника споделя, че би се радвал да се развива в по-силно първенство от "А" група, но за момента Черно море е приоритет за него.

"Всичко в клуба ми върви добре. Спечелихме Купата и Суперкупата на България. Завърших като голмайстор на отбора през миналия сезон, а сега оставам на същата основа. Това е страхотно за мен. Честно казано, мисля, че съм узрял доста, имам по-добър поглед над нещата. За бъдещето, имайки предвид какво е направил този клуб за мен - възроди кариерата ми и пое риск с мен, аз му давам приоритет", коментира Курьор.

"Имам договор до юни, надявам се да оставя следа в този клуб. После, искам да се развивам в по-силно първенство, но сега моят приоритет е моят клуб", добави крилото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички