Крумовград впечатли и срещу Локомотив София, записа 4-та поредна победа (ВИДЕО)


Крумовград впечатли и срещу Локомотив София, записа 4-та поредна победа (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

933 0

Локомотив София загуби с 0:2 от Крумовград в мач от 22-ия кръг на Първа лига. Първото попадение отбеляза Серкан Юсеин в 19', а Алекс Колев в добавеното време на срещата. След тази среща Крумовград е на 9-о място с 30 точки, а "железничарите" са 13-ти с 22 пункта.

Отборът на Станислав Генчев вече има 4 поредни победи и затвърди доброто си впечатление. В следващия кръг приема у дома Локо Пловдив, а "червено-черните" гостуват на Етър.

В 11' още Алекс Колев можеше да открие резултата, но вратарят Александър Любенов внимаваше и спаси. Крумовград поведе 8 минути по-късно. Димитър Тонев центрира в наказателното поле, където Серкан Юсеин бе изпуснат от Селсо Рапосо и се разписа за 0:1. До края на полувремето двата отбора си размениха няколко опасности, но нищо по-сериозно.

И през второто полувреме Крумовград бе по-активен. Алекс Колев и Серкан Юсеин няколко пъти опитваха да преодолят отново Любенов, но без успех.  В 68' Серкан Юсеин навлезе на скорост в наказателното поле на Локомотив и преодоля двама играчи, след което подаде към Александър Колев. Той стреля, но топката бе изчистена от голлинията.  Янко Георгиев пък се намеси в 70, спасявайки опасен удар на Карлос Франса.

В добавеното време Крумовград направи резултата 2:0. Патрик Луан, намери Александър Колев в наказателното поле на Локомотив София, а голмайсторът с удар под плонжа успя да оформи крайния резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички