Крумовград не успя да влезе в топ 6 след мача с Арда, но продължи перфектната серия (ВИДЕО)


Крумовград не успя да влезе в топ 6 след мача с Арда, но продължи перфектната серия (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

435 0

Отборите на Арда и Крумовград не успяха да се победят в мач от 26-ия кръг на родната Първа лига. Двата тима завършиха при резултат 1:1 в Кърджали. Гостите продължиха непобедената си серия в елита от ноември насам, но пропуснаха шанса да се наместят в топ 6.

Развой на Арда - Крумовград

Още в петата минута домакините излязоха напред. Борислав Цонев достави добро центриране отдясно, а в наказателното поле Чинонсо Офор се разписа с глава, а това бе и дебютното му попадение с екипа на кърджалии.

След допуснатия гол Крумовград вдигна оборотите и успя да изравни в 29-ата минута. Октай Юсеин успя да посрещне центриране в наказателното поле отляво и отклони кълбото към Вячеслав Велев, който с прецизен удар вкара топката във вратата на Анатолий Господинов.

16 минути преди края Лъчезар Котев изведе Станислав Иванов очи в очи с Георгиев, но стражът на Крумовград показа отличен рефлекс, за да запази както вратата си от втори гол, така и паритета.

С равенството Крумовград пропуска да влезе в топ 6, изпреварвайки ЦСКА 1948 и вече е с актив от 36 точки на осмата позиция. Същото се отнася и за Арда, който има същият брой точки, но на седмото място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички