Кристиян Добрев: Ако Левски е по-добър, нека ни победи


Кристиян Добрев: Ако Левски е по-добър, нека ни победи

1011 0

"В момента мачовете в България са оспорвани, но не и качествени", каза спортно-техническият директор на Локомотив София Кристиян Добрев.

"Не знам кои отбори да приемам като конкуренти - тези, които са с амбиции за шампионската титла, или тези в средата на таблицата.

Отборите в България се познаваме много добре. Мачовете са оспорвани, но не и качествени. Според мен този формат не е удачен за българския шампионат, защото всяка година се намаляват отборите и в дивизията на майсторите влизат тимове, които не са подготвени.

В А група до голяма степен е въпрос на финанси. Хората, които са ангажирани, трябва да им се признава това нещо, защото вадят пари от джоба си за клубовете. Виждаме какво се случва в Европа и това трябва да ни светне лампичката ни, че нивото пада от година на година", каза Добрев по повод очакванията му към първенството и настоящия формат на А група.

За предстоящото дерби с Левски Добрев коментира: "В Левски има насложено напрежение. Надявам се срещу тях да не показваме колеблива игра, а да затвърдим доброто представяне от първите два мача. Ако Левски бъде по-добър от нас, нека ни победи.

Това, че Гигов ще се отказва от отбора не е истина. Това са цели на противниците ни да внесат напрежение в отбора. Финансовата ситуация в клуба се знае, който, за каквото се е договорил го получава. Няма финансови проблеми. Сега трябва да мислим за Левски и в събота да се поздравим с победа.

По повод ситуацията с нападателя Цветан Генков, който в момента е без отбор след раздялата с Левски, той заяви:

"Засега не става нищо. Има предложение от чужд отбор, каза ми, че ако му хареса, ще подпише. Аз се надявам да не го направи, а да остане при нас. До края на седмицата едва ли ще имаме разрешение на този проблем", завърши Добрев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички