Краси Балъков пак чете конско на журналистите


Краси Балъков пак чете конско на журналистите

1303 0

Треньорът на Литекс Красимир Балъков пак чете конско на журналистите и им обяснява как да си вършат работата. Този път наставникът на "оранжевите" имаше самочувствието на победител, тъй като отборът му би Черно море с 3:0 в мача от 5-ия кръг на "А" група. Балъков остана доволен от футболистите си, за разлика от работата на представителите на медиите.

"Неспокойствието го правите вие - журналистите. Явно тази жълта и злобна помия, която се излива в публичното пространство, не е само срещу нас, а срещу всички. На Берое треньора го гоните три пъти, Стойчо Младенов - 20 пъти, треньорът на Черно море Сашо Станков днес не трябваше да бъде тук. Така пишехте преди мача. Бъдете малко по-позитивни", препоръча Краси Балъков.

Треньорът на Литекс похвали футболистите си за играта и не обърна особено внимание на категоричния резултат. "С колко точно сме победили не е толкова важно. Дали с 1:0 или 3:0, това няма значение, коментира Балъков. - Най-много ме радва играта. Имахме доста млади футболисти в състава. В началото бяха малко стъписани, но след 10-ата минута всичко си дойде на мястото. Джаксън Менди беше на кантар за днешната среща, но контузията му се възобнови. Постоянно казвам, че разчитам на всички футболисти. Искам от всеки да е подготвен. Този който влезе, трябва да се защити и да покаже на какво е способен. Виждате, че всичко които влязоха, го показаха. Доволен съм от раздаването".

Балъков призна, че малко се притеснява от самочувствието, което ще даде на играчите му победата с 3:0 над Черно море точно преди тежкия мач с Левски. "Започваме да мислим за тази среща. Това ще е най-тежкият ни мач. Тази победа ще ни повдигне самочувствието, а трябва да сме здраво стъпили на земята", каза Балъков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички