Кралев похвали Черно море, но е разочарован от малкото подкрепа


Кралев похвали Черно море, но е разочарован от малкото подкрепа
Снимка: БГНЕС

1159 0

Министърът на спорта Красен Кралев се изказа ласкаво за Черно море, след като награди тима със Суперкупата на България. "Моряците" спечелиха с 1:0 финала срещу Лудогорец и взеха втори трофей само в рамките на по-малко от 3 месеца.

"Мисля, че Черно море повече искаше Купата. Имаше повече футболни аргументи. Мисля, че Черно море повече търсеше победата и затова победи. Много тежко бе времето. Мисля, че и заради това двата отбора накрая отпаднаха физически, но се получи добър мач", каза Кралев след награждаването.

Все пак министърът отбеляза, че е очаквал повече варненци да подкрепят тима, като се има предвид че Черно море е действащият носител на Купата, а мачът се изигра на стадион "Лазур" в Бургас.

"На мен ми се струваше, че варненци трябваше да подкрепят повече отбора си. Още повече, че Черно море се представи много добре през миналата кампания. Изнесе силен мач с Левски на финала за Купата, сега също стартира сезона добре. Но нищо повече не мога да кажа по въпроса. Това са мачове със смисъл. Организацията бе добра, имаше условия", каза по темата Кралев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички