Коко Динев се дърпа за Локо (Сф)


Коко Динев се дърпа за Локо (Сф)

2172 0

Локомотив София ще го има. Клубът няма да бъде затрит, няма и да стартира от А областна група. „Тема Спорт” разбра, че хора, свързани с червено-черните, вече са поканили Константин Динев да се заеме с издръжката на отбора. Засега обаче бившият бос на Вихрен Сандански и Локомотив Пловдив не е дал окончателен отговор.

Вероятността да се захване с делата на тима от "Надежда" на този етап не е голяма. Търсят се и други варианти за столичани, водят се разговори с бизнесмени. С пари ще помага и дългогодишният член на управата Иван Василев.

След като не получи лиценз за А група и загуби професионалния си статут, Локомотив трябва да участва в Югозападната В група. Там вероятно ще бъде и ЦСКА. Тъй като конкуренцията за влизане в Б група ще бъде голяма (класира се само един), червено-черните обмислят дали е възможно да тръгнат от втория ешелон. И вече сондират въпроса с БФС.

Те умуват върху вариант чрез преобразуване на Локомотив Мездра, който в момента е в Б група. Така от "Надежда" ще се разделят и с дълговете си. Все още обаче всичко е в сферата на проучванията и няма нищо сигурно.

На 9 юли предстои Общо събрание на червено-черните, на което ще станат ясни доста неща. Както е известно, досегашният собственик Николай Гигов обяви, че ще даде безплатно акциите си и емблемата на новия благодетел или благодетели на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички