Кметът на Пловдив ще помага и на "Ботев"


Кметът на Пловдив ще помага и на "Ботев"

793 0

Днес кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще се срещне с представители на ръководството на "Ботев" (Пд) относно плановете на "жълто-черните". Визитата ще се проведе в община Пловдив от 10,30 ч. и е продължение на стратегията на градоначалника да се запознае с актуалното състояние на спортните клубове.

През миналата седмица Тотев обсъди с новия собственик на "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски въпроса с материалната база, сега Тотев ще дискутира по същата тема и с шефовете на Канарчетата, пише "7 дни спорт".

"Искам да разбера от ръководството на "Ботев" намеренията им за стадион "Христо Ботев", както и плановете им за развитието на клуба", обясни Тотев. Той уточни, че подобни срещи ще бъдат направени и с ръководствата на другите два пловдивски клуба "Спартак" и "Марица". "Трябва да видим как общината може да помогне и на тях. Желанието ни е да разберем и какво искат клубовете от нас", коментира градоначалникът.

Резултатите от проведените срещи ще бъдат заложени в бюджета на града за следващата година, за да се прецени доколко общината може да ги подпомогне. Освен това от община Пловдив искат да са наясно, за да могат да вземат своите управленски решения, които да бъдат заложени и в програмата за разпореждане на общинско имущество.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички