Клуб №14 тропа на вратата на Валери Божинов


Клуб №14 тропа на вратата на Валери Божинов

3293 0

Някогашната голяма надежда на българския футбол Валери Божинов е пред договор с 14-ия в своята кариера футболен отбор. В Сърбия смятат, че той е много близо до споразумение със Земун - отбор от местното първенство.

Информацията е на "zurnal.rs", като медията пише, че в последните дни 31-годишният бивш български национал тренира с отбора и се очаква да подпише контракт до края на сезона. До последно се смяташе, че пред него има вариант да се завърне в Партизан, но за сега няма такива индикации от ръководството на "гробарите".

През 2016 годинатой игра именно в сръбския гранд, но след това реши да се отдаде на екзотичната дестинация Китай, където подписа с Мейчжоу Хака. Той разтрогна договора си с отбора, след като не успя да свикне с живота в Азия, но пък взе около 900 хиляди евро за престоя си там. След това той игра за Лозана, но там не успя да покаже качествата си и двете страни се разделиха по взаимно съгласие.

Иначе Земун е на 12-о място и се бори за своето оцеляване в елита на сръбския футбол. Отборът има едва 11 гола в 16 мача и Божинов определено може да помогне с опита си пред съперниковата врата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички