Като какъв Стойчо Стоилов изкара Литекс от мача с "Левски"?


Като какъв Стойчо Стоилов изкара Литекс от мача с "Левски"?

2263 0

Литекс ще бъде "награден" със служебна загуба от "Левски" в дербито на изминалия кръг на "А" група, след като Стойчо Стоилов изкара възпитаниците на Люпко Петрович от терена заради недоволството си от съдията Георги Йорданов.

Както е известно, реферът не показа червен картон на Веселин Минев още в 3-ата минута на двубоя, а след това изгони двама футболисти на ловчанлии още до края на първото полувреме.

При втория червен картон последва и дузпа, при което Стойчо Стоилов слезе на пистата и нареди на своите да излязат от терена. Той обаче е нямал право на подобно действие. Поне според клубния сайт на Литекс.

Според онлайн платформата, името на Стойчо Стоилов не фигурира сред ръководството на тима. Управителният съвет е съставен от Трифон Иванов (президент), Румен Константинов и Димитър Немски. В управата попада отново Трифон Иванов, а вицепрезидент и финансов директор са съответно Костадин Димитров и Величко Дихонов. Външно-търговски администратор е Андон Димитров.

В спортно-техническия щаб, както и в треньорския, името на Стоилов също не фигурира, като според официалния сайт на Литекс бившият национал не е на работа в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички