Караджов: Можеше да стигнем до финал, много добър отбор сме


Караджов: Можеше да стигнем до финал, много добър отбор сме
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1310 0

Вратарят на Арда Иван Караджов говори след поражението от бившия му отбор ЦСКА. Кърджалии играха много добре, но в крайна сметка загубиха с 1:0 след грешка още в първите секунди на двубоя. Стражът обвини сериозно Али Соу и допълни, че неговият тим тотално е надиграл "армейците".

"Изиграхме един много добър, силен мач. Тотално надиграхме ЦСКА и една грешка ни лиши от победата. Тя беше дотолкова важна, че при добър жребий можеше да стигнем и до финал, защото сме един много добър отбор и днес го показахме. Това, което направи Али Соу е престъпление. Ако искате, ще докарам Хасани, за да видите какво му направи на бедрото" - заяви вратарят пред медиите.

Караджов призна, че е съвсем различно, когато Арда играе в Кърджали на своя стадион. След броени дни - в неделя (08.12), двата тима отново се изправят един срещу друг в първенството, но двубоят ще се играе в Пловдив, защото "Арена Арда" няма осветление, което е задължително изискване, за да приема мачове от елита. А какъв бе големият проблем за Арда в двубоя - вижте обяснението на Стамен Белчев - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички