Карачанаков се бори за отбор в Кипър


Карачанаков се бори за отбор в Кипър

1096 0

Антон Карачанаков продължи да обикаля Европа в опит да си намери отбор. Новата спирка на избягалия от ЦСКА футболист е Кипър, а поредният мениджър, който му търси отбор, е Мирчо Димитров. Там талантът от Ново Делчево дори е играл контрола, но името на отбора, който го тества, се пази в тайна, пише вестник "Труд".

Едва след втори мач на Карачанаков днес клубът, който е на лагер в Кипър, ще реши дали го взема, или обиколката на играча по Европа ще продължи.

Предвид много силните позиции на Димитров в Русия у Казахстан най-вероятно става дума за тим от тези страни, гадае изданието.

Карачанаков досега безуспешно се пробва в украинския Ворскла и полския Висла. След като разочарова при тестове и преговори, мениджърът му Лъчезар Танев обяви публично, че се отказва да представлява играча. В отговор Карачанаков контрира, че вместо в испанския Гранада импресариото искал да го прати на фронта, визирайки Украйна.

Крилото разтрогна договора си с ЦСКА по вина на клуба и сега съди "червените" за неизплатени суми. Откакто напусна "Армията" в началото на януари, той няма изиграни 90 минути в един двубой. Подобна съдба имаше и Спас Делев, който за последно бе в Локо (Пд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички