Капитанът на Локо (Сф): Обичам ЦСКА, но ги бием


Капитанът на Локо (Сф): Обичам ЦСКА, но ги бием

2981 0

Капитанът на Локомотив (Сф) и юноша на ЦСКА Александър Бранеков се закани на бившия си клуб преди днешния мач между двата отбора.

"Излизаме за победа - закани се Бранеков. - Ако играем нашата си игра, ще спечелим. Направихме чудесна подготовка и благодарение на нея се представяме доста успешно досега в първенството", коментира той пред "България Днес".

Защитникът ще пази новата звезда на "червените" Серджио Буш, който до момента е лидер при голмайсторите в първенството с 5 гола.

"Не се притеснявам от нито един футболист в България - със самочувствие заяви Бранеков. - Захапвам нападателите от първата до последната минута. Раздавам се докрай, както правя във всеки мач. Аз съм капитан на Локо и трябва да поведа отбора. Лентата тежи, но се гордея, че съм лидер на един от най-добрите български клубове".

Бранеков призна, че в тима има забавяне на заплати и премии, но в мача срещу ЦСКА проблемите ще бъдат забравени и играчите ще мислят единствено как да победят "червените" на "Армията". Капитанът съжалява за изпуснатите точки в мача с Лудогорец (2:2) и се надява те да бъдат компенсирани днес. Юношата на ЦСКА признава, че вече е изгубил надежда за завръщане в родния си клуб.

"Мечтата ми беше да започна да играя в ЦСКА и да завърша кариерата си там - обяви Бранеков. - Това е най-големият отбор в България. Но няма как отново да облека екипа на червените. В момента мисля само за Локо".

Мачът е днес от 19 часа на стадион "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички