Joma поведе България към Евро 2016


Joma поведе България към Евро 2016

2983 0

България е първата страна в Европа, чийто футболен национален тим ще облича испанският спортен концерн "Joma". Това обяви вицепрезидентът на му Сантяго Фернандес по време на представянето на новите екипи на националите в хотел "РИУ" в Правец.

"Договорът е за 4 години, отдавна не сме имали екип от подобно качество, дано ни донесат късмет", пожела си президентът на БФС Борислав Михайлов.

"България е първият национален отбор в Европа, който ще обличаме. Това е важно партньорство за нас. Имахме представители на финалите на Световното в Бразилия в лицето на Коста Рика и Хондурас и съм уверен, че ще имаме такива и на Евро 2016 в лицето на България", заяви Фернандес.

До края на другата седмица екипите ще бъдат в търговската мрежа, а цените ще бъдат достъпни, няма да са по-скъпи от фланелките на Левски например, уточни представителят на марката.

От футболния съюз обърнаха внимание на това, че на новите екипи на раменете са изобраземи лъвове - съществената част от българския герб.

"Избрахме България, защото имаме много добър представител тук, а и вярваме във възможностите на българския пазар. Когато работиш с национална федерация, работиш за цяла една страна, а когато се касае за клуб - това е локално сътрудничество. Фенската база и отговорността са по-големи", уточниха още от "Joma".

ГАЛЕРИЯ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички