Япония унижи националния ни отбор по футбол


Япония унижи националния ни отбор по футбол

2710 0

Българският национален отбор по футбол допусна една от най-унизителните загуби в историята си, след като в първи мач за Купа "Кирин" Япония удари селекцията на Ивайло Петев със 7:2.

Домакините на надпреварата дори поведоха с 6:0, но показаха гостоприемство и позволиха на видимо незаинтересованите от този двубой "лъвове" да вкарат два гола, правейки загубата си малко по-почетна. 

Още в 4' Шинджи Оказаки, който стана шампион с Лестър, вкара за 1:0 а след над 20 минути затишие "самураите" ни вкараха 3 бързи гола за край на първото полувреме. Голмайсторите бяха на два пъти Кагава и един на Йошида - 4:0 до почивката. 

На почивката Иво Иванов замени Александров в центъра на защитата, но проблемите продължиха. Така в 57-ата минута Япония водеше с 6:0. Първо Йошида ни вкара втори гол в този мач в 53-ата минута, когато засече центриране отдясно. 240-секунди по-късно резервата Узаки също се разписа с хубав удар.

Михаил Александров намали в 59-ата минута, а малко по-късно и Ивайло Чочев се разписа в 82, намалявайки до 6:2. Япония обаче си върна аванса от 5 гола, когато минути преди края на срещата беше отсъдена дузпа  - точен удар на Асано и 7:2.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички