Изви се изненадваща опашка от кандидати за Ники Михайлов


Изви се изненадваща опашка от кандидати за Ники Михайлов

701 0

Вратарят на България Николай Михайлов скоро може и да си намери нов отбор. Според "7 дни спорт" три клуба от чужбина са се обадили на стража с конкретни оферти.

Два от клубовете са от Холандия, където Михайлов е добре познат, след като игра 6 сезона за Твенте и стана шампион.

Първият отбор, който е потърсил национала, е закъсалият в класирането Екселсиор. Ротердамският тим е на 16-о място в подреждането, само на точка от спасителната зона. Екселсиор е получил 37 гола в 21 мача и е в серия от 6 поредни мача без победа. Титуляр в отбора е 31-годишният Тим Мойтерс, а другите двама вратари на тима получават по-малко шансове за изява.

Другият отбор от Ниската земя, който иска българина, е 14-ият в класирането Вилем II , който също е замесен в битката за оцеляване. Отборът от Тилбург няма победа след Нова година и закъса сериозно, а треньорът Юрген Щрепел може и да бъде уволнен. Титуляр на вратата досега бе 24-годишният грък Костас Лампру, който обаче не убеждава с изявите си.

Последен на опашката за Ники Михайлов е петият в първенството на Израел Макаби (Хайфа). Само преди няколко дни "зелено-белите" се интересуваха от халфа Владимир Гаджев, който също е наш национал.

В момента Николай Михайлов си е в България, като поддържа форма индивидуално. Малко преди Коледа той разтрогна с турския Мерсин, където търкаше пейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички