Изпълкомът се събира в намален състав


Изпълкомът се събира в намален състав
Снимка: БГНЕС

723 0

Изпълкомът на БФС ще се събере в доста съ­кратен състав, независи­мо че бе отлаган, за да се съберат всичките му чле­нове.

На заседанието, което е насрочено за днес следобяд, със сигурност няма да се появят вицепрезидентът Атанас Фурнаджиев, който е отпътува за Япо­ния, депутатът от ДПС Камен Костадинов, На­ско Сираков, Венци Сте­фанов, Емил Костадинов и Николай Гигов. Всички те са оставили пълномощни по казуса с „Литекс" и точно как да се гласува в ситуацията, информира "24 часа".

В дневния ред на заседанието има само една-единствена точка - „Запознаване на членовете със станови­щето на експертната ко­мисия по казуса ПФК „Литекс" АД.

Интересното е, че липс­ват хора и от двата лагера, заради което гласува­нето бе провалено преди месец веднага след Нова година. Заради това бе направена и временната комисия начело с Михаил Касабов, която да даде становище по случая, което е и единствената точка в дневния ред. В крайна сметка и тя взе уклончиво становище, че трябва да се спазват пра­вилниците, което означа­ва ловчанлии да бъдат от­странени от елитната ни група.

Лидер на тези, които искали с гласуване да се промени решението на дисциплинарната коми­сия, бил Сираков, а на другия лагер - Камен Ко­стадинов. След дълги де­бати се оказа, че просто няма как да се гласува, за­щото в точка „Разни" не важат пълномощните на отсъстващите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички