Изпусната дузпа попречи на Черно море да измести Славия от топ 4 в Първа лига


Изпусната дузпа попречи на Черно море да измести Славия от топ 4 в Първа лига
Снимка: Lap.bg

1047 0

Отборът на Черно море не успя да победи Славия след равенство 1:1 във Варна в мач от 11-ия кръг в Първа лига. "Моряците" изпуснаха дузпа през първото полувреме, която ги лиши от възможността да изместят съперника си от топ 4 в подреждането.

След само десет минути игра домакините получиха правото да изпълнят 11-метров наказателен удар, а с отговорността се нае нападателят Родриго Енрике. Той обаче не успя да вкара, а двата отбора продължиха да играят при нулево равенство.

В 27-ата минута обаче Черно море поведе в резултата след попадение на Евген Сердюк, който се възползва от асистенция на Леандро Андраде. След почивката обаче Славия намери сили за изравнителен гол, реализиран от Тони Тасев, който получи асистенция от Кристиан Добрев.

До края не паднаха повече голове, с което двата отбора си поделиха точките. Равенството остави Славия на четвъртото място в Първа лига с актив от 19 точки. Черно море пък се нареждат на пето място с два пункта по-малко. Лидер е Лудогорец с 24 точки, но и с два мача по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички