Изгонен преди дни треньор от Първа лига започва в Трета лига


Изгонен преди дни треньор от Първа лига започва в Трета лига
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

949 0

Vsport съобщи в четвъртък, че доскорошният треньор на елитния Етър - Емануел Луканов, бързо ще продължи с професионалните си ангажименти. Той обаче ще се завърне по българското Черноморие.

Специалистът дълги години бе част от Черно море под формата на играч, помощник-треньор и директор на ДЮШ, а в екипа на покойния Никола Спасов спечели Купата на България в драматичния финал срещу Левски на "Лазур". 

Следващото предизвикателство

Сега той ще стане шеф на "хита на сезона" в Североизточна Трета лига – Фратрия. Луканов ще е спортен директор на най-бързо развиващия се клуб на Североизток. Очаква се до края на седмицата или най-късно през следващата Луканов да бъде представен официално на ръководната длъжност.

За кратката си история ФК Фратрия (създаден на 16 април 2021 година) доби популярност основно със сериозно темпо на развитие, както на първия отбор, така и на Детско-юношеската школа. Основната цел на клуба е развитието на млади играчи, а амбициите на собственика са клубът още от следващия сезон да е в професионалния футбол.

Следете най-интересното в българския футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички