Иван Вуцов: България може да мисли за второто място


Иван Вуцов: България може да мисли за второто място
Снимка: БГНЕС

2383 0

Бившият национал и селекционер на България Иван Вуцов заяви, че не е останал доволен от продукцията на тима ни срещу Азербайджан в Баку във вторник.

"Най-важното е, че победихме и започнахме добре. Мачът беше труден, а теренът доста лош. Нашият отбор не игра така, както показа в някои от последните световни квалификации. Въпреки това показахме, че сме по-добрият тим. Не позволихме на противника да се развива в хода на мача така, както той иска", каза легендата пред "Тема Спорт".

"Дано този успех е добър фундамент, върху който да стъпим за следващите мачове. Целият отбор игра в пакет и изпълняваше задачите, които бяха поставени. За това не бих отличил никой конкретно, а и още е рано за оценки. Трябва обаче да опитаме и играта ни да бъде по-добра", добави Вуцов.

За останалите претенденти в групата и шансовете за класиране бившият изпълнителен директор на БФС казва:

"Норвегия е силов отбор, който играе по-добре на собствен терен. По мое време сме ги били като гост. С тях ще е борбата за третото място. Вярвам обаче, че можем да мислим и за второто място, за което трябва да водим битка с Хърватска. Важното е да продължим възходящата си линия от предишните квалификации", заяви славният футболист на Левски и националния отбор.

Иван Вуцов засегна и темата за младежкия тим, който бе разбит от Дания с 1:7 в последната си евроквалификация.

"Това е един бич, който трябва да лекуваме. Не ни се случва за първи път да паднем толкова тежко. Фактът, че в момента няма постоянен селекционер, също се отразява", завърши Вуцов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички