Иван Цветков се завръща в българския елит


Иван Цветков се завръща в българския елит

1169 0

Иван Цветков почти сигур­но ще се завърне в елита с екипа на Пирин (Благоевград) през пролетта. Нападателят игра в петък в контролата срещу Локомотив София (3:1) в "Надежда", като се появи след почивката и удари греда.

От два месеца Цветков води подготовка с „орлетата”, но още не се чувствал готов за официално завръщане. Бив­шият футболист на Ботев (Пловдив) и Левски искал да про­веде и пълноценна зимна под­готовка с благоевградчани. 37-годишният нападател не е играл в елита от май 2015-а. Тогава той бе част от „канарчетата”. До спаринга със сто­личните „железничари” Иван Цветков реално не бе взимал участие в мач.

"Всичко си зависи от него. Ние смятаме, че и още сега, ако влезе в игра, може да ни помогне. Все пак решението е негово. Той тренира съ­вестно и изпълнява всички указания", коментира стар­ши треньорът Стефан Генов.

В петък Пирин гостува на Черно море в Каварна в първи мач от 14-ия кръг. Настав­никът на благоевградчани ще има да решава сериозни про­блеми в средата на терена. Наказани са Антон Костади­нов и Орлин Старокин. И двамата изгоряха след последния мач с Нефтохимик. Костади­нов получи пети жълт кар­тон от началото на сезона, а Старокин бе изгонен. От клу­ба депозираха жалба срещу съ­дийството, като резултати от нея се очакват във втор­ник.

Източник: Тема Спорт

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички