Ивайло Петев коментира Португалия и как ще бъде спрян Роналдо


Ивайло Петев коментира Португалия и как ще бъде спрян Роналдо

980 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Ивайло Петев е категоричен, че България може само да спечели от приятелския двубой срещу Португалия в петък вечер и няма място за притеснения у неговите футболисти.

„Страхът и притеснението – това са нещата, които трябва да преодолеем задължително, ако искаме да постигнем нещо. Не мисля, че има страх в нашия тим, напротив – трябва да сме уверени в това, което правим, и да гоним целите си с всички сили", коментира Петев днес от летище София.

"Надявам се утре да отговорим на терена. Трябва малко повече да действаме, а не да говорим. Това е мач, от който само може да спечелим. Да се надяваме, че ще успеем да противодействаме на Кристиано Роналдо адекватно. Той е доста класен играч, но се надяваме да успеем с всички сили", каза Петев за звездата на Реал Мадрид.

Той коментира и двамата най-млади в нашия състав - Янис Карабельов и Тони Тасев.

„Нормално е младите да се притесняват, все пак за първи път идват в националния отбор. Янис Карабельов се справи доста добре, както и Тони Тасев. От ден на ден ще натрупат повече увереност и ще покажат потенциала, който имат".

Селекционерът коментира и ролята на Марселиньо в неговия състав.

"адявам се времето, което прекарахме заедно с Марселиньо, да му се отрази позитивно. Той също е нов играч за отбора. Дано покаже какво може и това, за което е извикан. Не бих казал, че имам някакви притеснения, аз искам едно – да сме уверени, спокойни и във всеки момент от мача да знаем какво да правим. Дали съм наясно със състава? До голяма степен да".

Двубоят срещу Португалия е в петък вечер от 22:00 часа българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички